Mitä Coaching on?

Coachingin määritelmä:
Coaching on tehokas väline työssä ihmisten kanssa, ja se perustuu syvään kunnioitukseen toisen ihmisen kykyjä ja tietoa kohtaan. Coaching on myönteinen prosessi, joka johtaa kehitystä kohti asetettuja tavoitteita.

Coaching tarkoittaa:
· Asiakkaan parhaiden puolien esiintuomista
· Asiakkaan potentiaalin vapauttamista
· Asiakkaan auttamista motivaatiolähteiden löytämiseen
· Asiakkaan auttamista omien ratkaisujen löytämisessä 

Coachingprosessin tärkeät edellytykset:
· Luottamus
· Läheisyys
· Suora viestintä
· Kumppanuus coachin ja asiakkaan välillä
Coachig, joka sopii kaikille, lisää merkittävästi tehokkuutta ja on kustannustehokas. 

Kaikki coaching perustuu seuraaviin kansainvälisiin ydinosaamisiin:
· Etiikka ja ammattitaito
· Coaching sopimus
· Luottamus ja läheisyys
· Coachaava läsnäolo
· Aktiivinen kuuntelu
· Vahvat kysymykset
· Suora kommunikaatio
· Tietoisuuden luominen
· Toiminnan suunnittelu
· Suunnittelu ja tavoitteiden asettaminen
· Edistymisen ja vastuullisuuden hallinta 

Asiakas?
Asiakas voi olla yksityinen henkilö, yrityksen työntekijä, asiakas, oppilas, äiti tai isä, ystävä tai sinä itse. 

CoachCompanion

CoachCompanionin ohjelmat perustuvat vuosien coaching koulutukseen sekä Ruotsissa ja Suomessa. Käytämme omia ainutlaatuisia malleja ja ohjelmia. Tiedämme, että ammatillisella coachingilla on merkitystä, ja siksi haluamme jakaa tietoa ja kokemusta niin monelle ihmiselle kuin mahdollista.

Asiakkaamme ja kurssilaiset pitävät itsestäänselvyytenä korkeaa laatuamme ja ammattimaista otettamme. Olemme yksi vanhimmista coaching yrityksistä ja yksi harvoista Ruotsin ja Suomen coaching kouluttajista, jolla on oikeus sertifioida osallistujat kansainvälisen ICF (International Coach Federation) mukaan. Ilahduttavaa on, että meitä arvostetaan myös henkilökohtaisesta sitoutumisesta, asenteesta sekä innostavasta ja sallivasta ilmapiiristämme.

Tutustu koulutusohjelmaamme, siellä on jokaiselle jotakin. Takaamme, että et tule pettymään. Kehitämme kasvavaan toimintamme uusilla tuotteilla.

Visio

Visiomme on coaching kaikille. Tiedämme mitä ammattimainen coaching voi saada aikaan ihmisten elämässä ja yritysten toiminnassa. Sen lisäksi coachaava lähestymistapa parantaa viestintää, kehittää suhteita ja edistää yhteistyötä. Siksi haluamme tarjota coaching työkaluja niin monelle ihmiselle kuin mahdollista. Siksi meillä on erilaisia kursseja ja suuntauksia - kaikkea kahden päivän laajaa yleisöä palvelevasta kurssista Coachavaan Johtajuuten.

Missiomme on "Muuttaa maailmaa"

Jos voimme muuttaa ihmisen elämää, olemme muuttaneet kyseisen henkilön maailmaa. Se taas leviää positiivisena energiana henkilön ympäristöön. Ajattele vaikutusta jos voimme muuttaa kahden tai useamman ihmisen elämää. Joidenkin mielestä visiomme on liian päätä huimaava. Me taas näemme sen niin että jokainen voi muuttaa maailmaa paremmaksi - tässä ja nyt - tekemällä tietoisia valintoja. Jokainen voi auttaa jollakin tavalla, me osallistumme sillä mihin uskomme ja mitä osaamme.

Olemme persoonallisia ja intohimoisia ammattilaisia

Riippumatta kenet meistä tapaat, tapaat henkilön, etkä vain työntekijän tietyllä työnimikkeellä. Haluamme elää niin kuin koulutamme. Coaching on löytää ainutlaatuisuus jokaisesta ihmisestä. Meillä kaikilla on intohimo siihen mitä teemme, riippumatta työtehtävästä. Tämä tarkoittaa, että olemme innostuneita tehtävistämme ja että todella rakastamme sitä mitä teemme. Se antaa meille energiaa ja teemme siksi mielellämme myös hieman ylimääräistä. Tämä on tärkeä voimavara, jota arvostamme suuresti.

Olemme ammattilaisia, eli tiedämme mitä teemme. Kehitämme ja parannamme toimintaamme jatkuvasti korkean laadun takaamiseksi.

Kehitämme ihmisiä ja ja organisaatioita coacing ensisijaisena työkaluna

Nykyään monet yritykset lisäävät coachausta muuhun toimintansa. Me käsittelemme yksinomaan ammatillista coachausta. Se on enemmän kuin tarpeeksi meille.