Kansainvälinen sertifiointikoulutus

ACC ja PCC tasolle

Haluatko kohottaa professional coaching osaamisesi uudelle tasolle? Haluatko saada kansainvälisen sertifioinnin, löytää oman voimasi ja potentiaalisi itsetuntemuksesi kasvaessa?

Silloin sertifiointiohjelmamme on juuri sinua varten. Koulutuksen aikana keskitymme ICF: n 11 ydinosaamiseen ja poraudumme vielä syvemmälle kuin Diplomikoulutuksessa.

Miksi CoachCompanion?
CoachCompanion on yksi harvoista Suomen ja Ruotsin coachingyrityksistä, jolla on ICF:n (International Coach Federation) lupa sertifioida osanottajat itse sekä ACC (Associated Certified Coach) että PCC (Professional Certified Coach) tasolla. Konseptimme on hyväksi todettu ja monen vuoden kehityksen tulos.

Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on tehdä sinusta tähti coachien keskuuteen. Riippumatta siitä haluatko käyttää coachaustasi ammattilaisena tai coachaavana johtajana tai täysin eri yhteyksissä. Koska olemme itse tärkein väline coachingissä, painottuu koulutus merkittävästi henkilökohtaisen kehitykseen. Tämä johtaa parempaan itsetuntemukseen ja henkiseen kasvuun. Koko ohjelma teema on Self Mastery.

Kohderyhmä
Diplomicoachit (ICF akreditoitu), jotka haluavat tulla ACC tai PCC sertifioiduiksi tai sertifioidut coachit, jotka sertifioinnin säilyttääkseen tarvitsevat koulutustunteja. Koulutus on sama riippumatta sertifiointitasosta. ACC ja PCC tason erottaa vaadittava asiakastuntimäärä - vähintään 100t ACC varten ja vähintään 500h / 750h PCC varten.

Jos diplomikoulutuksestasi on kulunut aikaa tai jos suoritit diplomikoulutuksen toisessa yrityksessä, suosittelemme aloittamaan koulutuksen Brush-up päivällä.

Ohjelma
Koulutuksen aikana keskitymme ICF: n 11 ydinosaamiseen vielä syvemmällä tasolla kuin diplomikoulutuksessa. Ohjelma toteutetaan kahdeksan koulutuspäivän aikana, noin päivä/kuukausi.

Sisältö
- 8 koulutuspäivää, 1 päivä/kuukausi

- 5 mentorcoaching tuntia

- Aamu- iltapäiväkahvit
- Ohjausta tarvittaessa
- Osallistujia kannustetaan coachaamaan toisiaan koulutuspäivien välillä


Kouluttaja
Christine Suvanto
Professional Certified Coach (PCC),
Coach Trainer, NLP Master Practioner, SDI Coach


Hinta
ACC 2.350€ Alumni 2.150€
PCC 2.350€ Alumni 2.150€
sis. ALV yksityishenkilöille, plus ALV yrityksille


Erillinen lisäkustannus tulee sertifioinnista koulutuspäivien jälkeen. Noin 180 € (ALV 0%) ACC sertifioinnista ja noin 310€ (ALV 0%) PCC sertifioinnista. Hyväksytty ns. ACTP toimitetaan sen jälkeen ICF:lle rekisteröintiä varten edullisemmalla hinnalla. Osamaksu on mahdollista.


Peruutus
Pidätämme oikeuden kurssin peruuttamiseen, jos osallistujien määrä on liian alhainen. Sellaisessa tapauksessa jokaiselle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


Sitovat ilmoittautumiset

Nimi, laskutusosoite, puhelin ja sähköposti, liitä myös diplomisi suoritetusta ICF akreditoidusta koulutuksestasi. Ilmoittautumismaksu: 700 €, Aktia FI65 4055 0011 2590 47

Tiedustelut / Ilmoittautuminen

info@coachcompanion.fi

Osallistujien palaute

”Olen aloittanut useita koulutuksia kuudentoista vuoden yrittäjäurani aikana ja jättänyt ne kaikki kesken, koska olen kokenut kurssit ajanhukkana, jo muutaman tunnin jälkeen. Tämä oli ensimmäinen valmennus, joka tempaisi mukaansa ensi sekunneilta lähtien ja kantoi loppuun asti. Missään vaiheessa mieleeni ei tullut jättää hommaa kesken. Ehdottoman haastavaa ja antoisaa!

Coaching on nivonnut yhteen aikaisemman kokemukseni niin johtamisesta, strategisesta suunnittelusta kuin urheiluvalmennuksestakin. Unohtamatta uusia ideoita ja ajatuksia, joihin olen matkan varrella saanut tutustua. Kaiken kaikkiaan olen pystynyt rakentamaan entistä kokonaisvaltaisemman tavan toimia ja ajatella.Kiteytettynä: kysyn ja kuuntelen enemmän - annan vastauksia vähemmän. Yksinkertaista, mutta toimii.”

- Jari Johansson, yrittäjä