Coachaava Johtajuus

2 päivää

Perusvaatimus Diplomoitu/Sertifioitu ICF Coach

Sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus saada koulutusta Coachaava Johtajuus - Potkurimalliin. Koulutus sopii sinulle hyvin jos haluat kehittää itseäsi, johtajuuttasi tai haluat käyttää coachausta ammatissasi ja/tai henkilökohtaisessa elämässäsi.

Koulutuspäivien aikana osallistuja saa hyvän käsityksen itsestään harjoitusten kautta, joka on edellytys hyvälle johtajuudelle.

Tutkimukset osoittavat, että coachaava johtajuus parantaa tuloksia, suorituskykyä, luovuutta, kehittää vuorovaikutustaitoja ja vahvistaa joukkuehenkeä. Coachaavalla johtajalla on paljon voitettavaa!

Miksi CoachCompanion
CoachCompanion on työskennellyt coachaava johtajuus koulutuksen kanssa jo vuosia. Tänään koulutuksemme perustuu omaan ainutlaatuiseen ns. Propelleri ™ malliin, joka ryhmittää coachingin rooleihin joissa manager, leader ja coach ovat toisistaan riippuvaisia ja täydentävät toisiaan hyvään tulokseen.

"Yksinkertaisin ja paras johtamismalli jonka olen nähnyt" on kommentti, jonka kuulee osallistujilta.

Tarkoitus
Näiden kahden päivän aikana osallistujat ymmärtävät, miten coaching voidaan yhdistää muihin rooleihin eli johtaja, asiantuntijatehtävä sekä valmentaja rooleissa - miten coaching voidaan mukauttaa omaan johtajuuteen tai rooliin oman elämänsä johtajana.

Kohderyhmä
Luonnollinen osallistuja koulutukseen on henkilö, jolla on muodollinen johtava asema. Mutta myös henkilöit, joilla on tarve yhdistää coachingin osaksi asiantuntijarooliansa, esimerkiksi, konsultti, neuvonantaja, valmentaja. Toiset osallistuvat, koska haluavat kehittää yrittäjyyttään tai haluavat kehittää itseään ja näin pystyä paremmin johtamaan toisia. Ohjelma sopii myös myyjille, opettajille, valmentajille, vanhemmille, HR, henkilöstölle terveydenhuollon alalla. Osallistujien erilaiset taustat antaa lisäarvoa ryhmälle.

Ohjelma
Potkuri ™ mallin roolit manager, leader ja coach esitellään ja koulutetaan. Tarkistetaan keskeiset osaamisen edellytykset coachaavaan johtajuuteen. Koulutuksessa käydään läpi miten sovitetaan managerin, leaderin ja coahin rooli erilaisissa tilanteissa, esimerkiksi palautteen antamiseen sekä suunnittelemattomat ja vaikeat keskustelut, konfliktit ja ryhmäcoaching, ryhmän tarpeista ja painopisteistä riippuen.

Voimme myös järjestää tämän kurssin muissa kaupungeissa tai yrityskohtaisesti, ota yhteyttä niin suunnittelemme yhdessä.

Kouluttaja
Christine Suvanto
Professional Certified Coach (PCC),
Coach Trainer, NLP Master Practioner, SDI Coach

Hinta

Alumni 525 € plus ALV

Muille 790 € plus ALV


Sitovat ilmoittautumiset
Ilmoita nimesi, laskutusosoitteesi, puhelin ja sähköposti.

Tiedustelut / Ilmoittautuminen
info@coachcompanion.fi

Osallistujien palaute

”Olen aloittanut useita koulutuksia kuudentoista vuoden yrittäjäurani aikana ja jättänyt ne kaikki kesken, koska olen kokenut kurssit ajanhukkana, jo muutaman tunnin jälkeen. Tämä oli ensimmäinen valmennus, joka tempaisi mukaansa ensi sekunneilta lähtien ja kantoi loppuun asti. Missään vaiheessa mieleeni ei tullut jättää hommaa kesken. Ehdottoman haastavaa ja antoisaa!

Coaching on nivonnut yhteen aikaisemman kokemukseni niin johtamisesta, strategisesta suunnittelusta kuin urheiluvalmennuksestakin. Unohtamatta uusia ideoita ja ajatuksia, joihin olen matkan varrella saanut tutustua. Kaiken kaikkiaan olen pystynyt rakentamaan entistä kokonaisvaltaisemman tavan toimia ja ajatella.Kiteytettynä: kysyn ja kuuntelen enemmän - annan vastauksia vähemmän. Yksinkertaista, mutta toimii.”

- Jari Johansson, yrittäjä