Diplomikoulutus Professional Coach (ICF)

Yhä useammat ihmiset ovat huomanneet perusteellisen ammattimaisen coaching koulutuksen hyödyt.

Tämä on koulutus juuri sinulle jos haluat kehittää itseäsi, coachaavaa johtajuuttasi, käyttää coaching työkaluja työ- ja/tai yksityiselämässä tai tehdä työtä ammatticoachina.
Miksi CoachCompanion?

Koulutuskonseptiamme on käytetty ja kehitetty jo useiden vuosien aikana. Olemme keränneet kokemusta sekä kansallisesti että kansainvälisesti, ja olemme luoneet konseptin mistä olemme tänään erityisen ylpeitä.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujathallitsevat ICF:n määrittämät 11 ydintaitoa, johon professional coaching perustuu. Koulutusohjelma päättyy diplomitilaisuuteen laaduntakauksena ammattitaitoisesta coachingistä.

Kohde

Suurin osa opiskelijoistamme arvostaa koulutusryhmiemme heterogeenisyyttä. Ryhmästä voi löytyä esim. toimitusjohtaja, konsultti, projektipäällikkö, kouluttaja, HR asiantuntija, terapeutti, opettaja tai henkilö, joka on kiinnostunut henkilökohtaisesta kehittymisestä.

Jokaisella osallistujalla on ainutlaatuista osaamista jaettavaksi. Vaikka kyseessä on professional coaching peruskoulutus ovat osallistujamme uskomattoman taitavia ja heiltä löytyy suunnattomasti elämänviisautta ja ammattitaitoa. Tätä hyödynnämme koulutuksessamme.

Sisältö

9 koulutuspäivää sis. Diplomitilaisuuden (4 x 2 päivää + 1 diplomitilaisuus)

5 mentorcoachingtuntia kokeneen coachin kanssa,

koulutusmateriaali, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä ohjausta tarvittaessa.


Kouluttaja
Christine Suvanto
Professional Certified Coach (PCC),
Coach Trainer, NLP Master Practioner, SDI Coach


Hinta
3.200€ sis. ALV yksityishenkilöille, plus ALV yrityksille

Ilmoittautumismaksu: 700 €, Aktia FI65 4055 0011 2590 47. 300€ alennus, mikäli ilmoittutumismaksu on maksettu 6 viikkoa ennen koulutuksen alkua. Mahdollisuus osamaksuun.


Peruutus
Pidätämme oikeuden kurssin peruuttamiseen, jos osallistujien määrä on liian alhainen. Sellaisessa tapauksessa jokaiselle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


Sitovat ilmoittautumiset
Ilmoita nimi, sähköposti, puhelin, laskutusosoite ja jos haluat maksaa yhdessä tai useammassa erässä. Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.


Tiedustelut / Ilmoittautuminen

info@coachcompanion.fi


Osallistujien palaute

”Olen aloittanut useita koulutuksia kuudentoista vuoden yrittäjäurani aikana ja jättänyt ne kaikki kesken, koska olen kokenut kurssit ajanhukkana, jo muutaman tunnin jälkeen. Tämä oli ensimmäinen valmennus, joka tempaisi mukaansa ensi sekunneilta lähtien ja kantoi loppuun asti. Missään vaiheessa mieleeni ei tullut jättää hommaa kesken. Ehdottoman haastavaa ja antoisaa!

Coaching on nivonnut yhteen aikaisemman kokemukseni niin johtamisesta, strategisesta suunnittelusta kuin urheiluvalmennuksestakin. Unohtamatta uusia ideoita ja ajatuksia, joihin olen matkan varrella saanut tutustua. Kaiken kaikkiaan olen pystynyt rakentamaan entistä kokonaisvaltaisemman tavan toimia ja ajatella.Kiteytettynä: kysyn ja kuuntelen enemmän - annan vastauksia vähemmän. Yksinkertaista, mutta toimii.”

- Jari Johansson, yrittäjä