Coaching Peruskurssi

Coaching kaikille - työskenteletkö ihmisten parissa, tarvitsetko inspiraatiota, oletko utelias oppimaan uutta, haluatko saada muutoksen aikaiseksi - kaksi päivää.

Tiedämme minkä vaikutuksen ammattimainen coaching tekee ja siksi haluamme tarjota sitä niin monelle kuin mahdollista. Kurssi sopii sinulle joka haluat kasvaa ihmisenä tai voit käyttää coaching taitoa ammatissasi / yksityiselämässäsi.

Coaching Peruskurssi on luotu antamaan tehokkaita coaching työkaluja sekä eri työtehtävissä työskenteleville että yksityishenkilöille.

Kahden koulutuspäivien aikana esittelemme ja harjoittelemme viisi terävää coaching työkalua. Osallistujat voivat kurssin jälkeen soveltaa oppimaansa heti.

Miksi CoachCompanion?
Yhtenä Ruotsin vanhimmista coaching yrityksistä hallitsemme sekä professional coachingin ja osaamme myös antaa siinä koulutusta sitä yksinkertaisella ja helposti ymmärrettävällä tavalla turvallisessa ja suvaitsevaisessa ympäristössä. Koulutuksissamme on hauskaa. Olemme yksi harvoista yrityksistä Suomessa ja Ruotsissa, joilla on ICF:n (International Coach Federation) lupa itse sertifioida osanottajat sekä ACC että PCC tasolla, ns. ACTP (Hyväksytty Coach Training Program).

Tavoite
Näiden kahden koulutuspäivän aikana on tarkoitus antaa osallistujille perustietoa professional coachingista ja opettaa viisi tehokasta coaching työkalua.

Käyttämällä opittuja työkaluja heti kurssin jälkeen, osallistujat voivat parantaa kommunikaatiotaitojaan, saavuttamaan tavoitteensa, saada paremman käsityksen lähimmäisistään, parantaa suorituskykyään ja vahvistaa itsetuntoaan ja itseluottamustaan.

Kohderyhmä
Kaikki jotka ovat kiinnostuneita professional coachingistä iästä tai ammatillisesta suuntautumisesta huolimatta. Haluatko innostaa, kehittää, suorittaa paremmin? Vai oletko yksinkertaisesti vain utelias tietämään, mitä coaching on?
Ei ole väliä oletko nuori tai vanha, mies tai nainen. Hinta on asetettu niin että työporukka voi osallistua kurssille yhdessä.

Ohjelma
Ohjelma on yksinkertainen, hauska ja helppo omaksua. Viisi tehokasta coaching työkalua esitellään ja harjoitellaan näiden kahden päivän aikana. Osallistujat voivat välittömästi kotiin palattuaan soveltaa oppimaansa, sekä yksityis- että työelämässä. Kurssi voidaan myös suorittaa yrityskohtaisesti, ota yhteyttä niin saat lisätietoja.

Missä Kurssi pidetään Helsingissä, Vaasassa, Maarianhaminassa, Hangossa. Kurssi voidaan järjestää myös muilla paikkakunnilla tai yrityskohtaisesti. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä.

Kouluttaja
Christine Suvanto
Professional Certified Coach (PCC),
Coach Trainer, NLP Master Practioner, SDI Coach

Hinta
285€ sis. ALV yksityishenkilöille, plus ALV yrityksille
Hinta sisältää kaksi kurssipäivää ja aamu- ja iltapäiväkahvit molempina päivinä. Tarjous vähintään 6 henkilön ryhmille, missä yhteinen ilmoitus ja laskutus, 250€ sis. ALV yksityishenkilöille, plus ALV yrityksille.

HUOM! Jos peruskurssi herättää kiinnostusta jatkokoulutukseen, esimerkiksi Diplomikoulutukseen (ICF akreditoitu) niin silloin tämä kulu vähennetään hinnasta.

Ilmoitus
Nimesi, laskutusosoitteesi, puhelin, sähköposti

Tiedustelut / Ilmoittautuminen
info@coachcompanion.fi

Osallistujien palaute

"Hieno, syvääluotaava, ihana kurssi ihanien ihmisten vetämänä. Oikealla rytmillä ja hyvin syklitetty aikataulutus. Syvällisempi kuin odotin ja todella moniuloitteinen asioiden läpi käynti."

- Jatta Riekki

"Ajatuksia herättävä ja etenee tehokkaasti."

- Jan Nyman

"Ylitti odotukset. En olisi uskonut, että saavutetaan tälläistä avoimuutta. Tosi henkilökohtainen."

- Ilkka Kulmala